Klik for flere produkter.
No produts were found.

Nyttig info

SmartHome udvikler selv produkter og formidler små som store velfærdsteknologiske helhedsløsninger til både private og kommuner.

Vi bestræber os på, at yde en kvalificeret rådgivning hver gang og er med fra start til slut.

Vores personale hjælper dig med at finde den rette løsning

SmartHome har vores egen ergoterapeut som står for individuel rådgivning og afprøvning i praksis, så du vælger den rigtige løsning. Smarthome levere grundig instruktion og vejledning og det koster ikke ekstra. Vi har stor erfaring med implementering af ny teknologi i hverdagen, både til den enkelte person, men også til plejehjem og institutioner.
Vi skræddersyer et undervisningsprogram til hvert enkel kunde. Vi har været med fra velfærdsteknologiens start og kender til de udfordringer, som opstår når ny teknologi bliver indført og vi kender svarene på de fleste spørgsmål.

Prøv før køb

Vi anbefaler altid, at du booker en afprøvning forud for en investering i f.eks. douchetoilet, hæve/sænkesystem og vores badekar.

BOOK EN PRØVETID NU

Gældende lovgivning i forhold til bygningsreglementet

Når man installerer et toilet med douchefunktion skal man opfylde kravene i Bygningsreglementet og dermed den europæiske standard DS/EN 1717 til beskyttelse af drikkevand. DS/EN 1717 har 5 kategorier, KUN kategori 5 opfylder kravene i forbindelse med montage af douchetoiletter. ALLE Geberit AquaClean produkter lever fuld op til kravene og har VA godkendelser der viser dette. 

Menu

Settings

Klik for flere produkter.
No produts were found.