Ydelser

MONTAGE:

Ved køb af vores produkter er vi behjælpelig med montagen. Vores teknikkere har mere end 15 års erfaring med montering af AquaClean douchetoiletter og bidetsæder. Det betyder at I altid kan få kompetent rådgivning omkring AquaClean modellerne.

SERVICE:

SmartHome er servicepartner for de produkter som vi forhandler. Det betyder at vi yder service på douchetoiletter/bidetsæder i forbindelse med fejl på jeres nye produkt. Vores tekniker er altid opdateret med den nyeste viden så vi kan udføre service med den mindste gene for dig/Jer.

VEJLEDNING:

Som en del af vores koncept yder vi en grundig vejledning og instruktion efter montering af jeres nye toilet/bidetsæde.
Vi går meget op i at kunden kan få det optimale ud af det nye toilet/bidetsæde.

UNDERVISNING:

Vi tilbyder undervisning til større grupper f.eks. plejecentre, institutioner osv. Undervisningen består i vejledning og instruktion i, hvordan du anvender toiletterne samt bidetsæder. Undervisningen er en del af nyinstallations-pakken og vi planlægger i samarbejde med dig.
Vi tilbyder undervisning som serviceydelse, du kan bestille.

Kontakt SmartHome for en aftale.

IMPLEMENTERINGSPROCESSER:

Efter aftale med SmartHome tilbyder vi hjælp til implementeringen af velfærdsteknologi. 
Dette kan være i form af et forløb på fx. 6 måneder, hvor du løbende får besøg af en ergoterapeut. Der vil være undervisning, udlevering af implementeringsmateriale, som indeholder diverse skemaer, procesbeskrivelse, fokus på journalføring og eventuelle sundhedsproblematikker (bl.a. UVI) hos borgerne. 

Kontakt SmartHome for flere informationer.